Design Vision

HomeDesign Vision

Design Vision

To create a flexible building that can be tenanted in various ways.

Corner location gives an opportunity and driving force to develop a retail area in the initial floors.

The defining lines in the building facade give a sleek and contemporary look to the building.

A double height structural glazing demarcates the entrance of the building which leads to the grand volumetric reception foyer area finished with high end specifications.

Double height terraces add a play to the facade and also offers an exclusive view of the surroundings.

The locations of the cores are uniformly distributed to reduce the circulation area and increase the activity areas.

The terrace garden restaurant will be a place for relaxation, enjoyment and entertainment with its cherishing panoramic view of the emerging town.

Organised air conditioning system which avoids the future random installations ensuring the integrity of the facade.